淮滨论坛

警告:论坛会员请主意!

11级:中将

楼主

马上注册,发帖爆料或参与评论,结交更多好友,享用更多功能。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x
  首先我想说的是:今天哥看见某些人在灌水版块发关于请管理员删帖的帖子,哥当时很想发火,但是哥最后还是蛋定了,如果你想提醒管理员的话你可以开贴到站务受理这个板块,你在灌水版块发这种帖子有用吗?管理员都是傻子吗?看见了会不删吗?都不用做别的事情了吗?二十四小时眼睛盯着电脑?盯着论坛?如果给你这个权限你能做饭吗?答曰:我不能、因为我不是神, 
哥还想说:卫生稽查就是扫厕所的吗?清大便的吗?你们版竹是干嘛的?卫生稽查难道就非是删帖的?你不说我们看见了我们会去做的,别人我不说,我就说我自己,如果我做了这个卫生稽查,我会去做好了,我有时间我都在论坛的,我看见垃圾贴我会删的,…、、废话不多说,
再次有友情提示:各位坛友发帖子请发高质量帖子!水贴可以发,尽量少发、〔情况很明显,好帖子沉了,水贴不停的水下去〕,
再次谢谢各位!谢谢!灰常谢谢!

1级:新兵

Nokia N78 Arcade Classics generation is only 1,699 yuan licensed

Wen / Li
[Beijing market] Nokia N-series can be said that each will become a model out of a classic arcade. Which have infinitely glorious Nokia N78 (parameters offer picture forum), is no, the current machine (mainstream) and the price can be re-arrival is already bottomed out, last quoted at 1,cipsoft,699 yuan,Shandong Travel, licensed accessories complete.
Click the picture to view the Nokia N78 Details
Nokia N78 using the classic candy bar form and accompanied by black color, seem prudent to machine without losing the atmosphere. The 113 × 49 × 15.1mm's body measurements are relatively formal, so this machine, whether men or women can be more comfortable feel. In addition,Sri Lanka Travel, a 2.4-inch TFT screen material, imaging effects are relatively clear,Korea Travel, natural, no less in the other fellow brothers.
Click the picture to view the Nokia N78 Details
Nokia N78 Symbian S60 operating system built, the rich, while third-party software resources to support TXT, Office (PPT,caping, Word,Hebei Travel, Excel) and other documents here, function is also very practical in playability and has good performance. In addition, the machine also has a 3.2 million pixels with Carl? Zeiss-certified camera supports white balance adjustment,Heilongjiang Travel, auto focus, digital zoom and other functions,kiswa, and is equipped with LED-light camera to good effect. woaaaaaa831
Related Articles:
Infusing Ethics Into Your Organization
Why Choose Ethical Coffee?
Basketball Jumping's Three Top Tips
Discipline is Essential to Jump Training
How To Dunk Basketball

10级:少将

呵呵,哥干笑的沉默下去

8级:上校

和谐,大家一定要和谐。
哥基本不上论坛,一上就嗨死你们。

10级:少将

回 13楼(岁月伤人) 的帖子

我是指大家相互理解

么得雪你呀

11级:中将

麻辣隔壁滴。哥理解他他 理解哥了没有?窝了个去、
哥表示鸭梨很大
[img][/img]

9级:准将

同时论坛也需要人气啊
兄弟们
相逢是缘